Nzukọ 2023 World Telecommunication & Information Society Day Conference na mmemme ga-eme n'oge adịghị anya

Nzukọ 2023 World Telecommunication & Information Society Day Conference na mmemme ga-eme n'oge adịghị anya

World Telecommunication na Information Society Day bụ nke a na-eme kwa afọ na 17th May iji cheta ntọala nke International Telecommunication Union (ITU) na 1865. A na-eme ememe ụbọchị ahụ n'ụwa nile iji kwalite mmata maka mkpa nke telecommunications na teknụzụ ozi n'ịkwalite mmepe mmekọrịta ọha na eze na mgbanwe dijitalụ. .

Ụbọchị Nkwukọrịta Ozi na Ozi Ụwa 2023

Isiokwu maka ITU's World Telecommunication and Information Society Day 2023 bụ "Jikọọ ụwa, izute ihe ịma aka zuru ụwa ọnụ".Isiokwu a na-akọwa ọrụ dị mkpa nke ozi na teknụzụ nkwukọrịta (ICT) na-arụ n'ịgbasa ụfọdụ n'ime ihe ịma aka zuru ụwa ọnụ nke afọ anyị, gụnyere mgbanwe ihu igwe, ahaghị nhata akụ na ụba, na ọrịa COVID-19.Ọrịa COVID-19 egosila na a ga-emerịrị mgbanwe dijitalụ nke ọha mmadụ iji hụ na ọ nweghị onye hapụrụ.Isiokwu a na-amata na mmepe ziri ezi na nke na-adigide nwere ike nweta naanị site na mbọ zuru ụwa ọnụ iji wuo akụrụngwa dijitalụ na-agbanwe agbanwe, ịzụlite nkà dijitalụ na hụ na ịnweta ICT dị ọnụ ala.N'ụbọchị a, gọọmentị, òtù dị iche iche, na ndị mmadụ n'otu n'otu si n'akụkụ ụwa nile na-agbakọta ọnụ iji mee ihe omume iji kwalite mkpa ICT na mgbanwe dijitalụ nke ọha mmadụ.

World Telecommunication na Information Society Day 2023 na-enye ohere ịtụgharị uche na ọganihu emere ruo ugbu a ma depụta ụzọ maka ọdịnihu nwere njikọ na nke ga-adigide.Nkwanye nke Ministry of Industry and Information Technology na ndị ọchịchị ndị mmadụ nke Anhui Province, haziri site na China Institute of Communications, China Industry and Information Technology Publishing and Media Group, Anhui Provincial Communications Administration, Anhui Provincial Department of Economy and Information Technology, Beijing Xintong Media Co., Ltd., Anhui Provincial Communications "2023 World Telecommunication and Information Society Day Conference and Series Activities" nke ọha mmadụ haziri na nke China Telecom, China Mobile, China Unicom, China Radio na Television, na China kwadoro. A ga-eme ụlọ elu na Hefei, Anhui Province site na Mee 16 ruo 18.


Oge nzipu: Mee-10-2023

  • Nke gara aga:
  • Osote: